Başbakanlık Dolgun Ücretle Personel Alacak ( Başvurular Devam Ediyor)

T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı , Yüksek ücretle sözleşmeli personel alacak. Başvurular 6 Şubat 2017 tarihine kadar T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı'na şahsen ya da posta yoluyla yapılacak...

Başbakanlık Dolgun Ücretle Personel Alacak ( Başvurular Devam Ediyor) 

Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı resmi internet sitesinden, Resmi Gazete'den ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan geçtiğimiz haftalarda duyurusu yapılan Sözleşmeli 5 Sözleşmeli bilişim personeli alımı için başvuru süreci 6 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek.

Başvuruda bulunacak adayların  , DMK'nın 48'inci maddesinde yazılı genel şartları taşıması, erkek adaylar için askerlikle ilgili şartları yerine getirmesi ( Bknz. Personel Alım Duyurusu) , Hizmetin gerektirdiği niteliklere, analitik düşünme yeteneğine ve hızlı problem çözme becerilerine sahip olunması,  Sertifika talep edilmeyen fakat bilgi sahibi olunmasının beklendiği konularda referans mektubu getirmesi gibi genel şartlar bulunuyor.

Bunun haricinde ; Ağ Sistemi Uzmanı, Bilgi Güvenliği Uzmanı, Yazılım Uzmanı, İş analisti pozisyonları için gerekli özel başvuru şartlarına aşağıdaki duyuru linkine tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz. Başvurular T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığına şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. Postada gecikme yaşanması halinde başvuru dikkate alınmayacak.

YURTDIŞI TÜRKLER VE AKRABA TOPLULUKLAR PERSONEL ALIM DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Kpsscafe.com.tr - Ankara

02 Şub 2017 - 11:15 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

hakkı - Tamam arkadaş almasını anladıkta nereye başvurmalı başvuru link yok,Başbakanlık fabrikamı ben gelip bir form doldurayim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Şubat 11:15
02

Mustafa - Aynen katılıyorum arkadaşım sana.bu nedir dalgamı geçiyorsunuz insanla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Şubat 11:15
01

Aydoğan - İnsanların duyguları ile oynuyoryorlar işte sarı çizmeli mehmet ağa nereye belli değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Şubat 11:15


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler