3 Kurum 91 Memur Alacak (KPSS-A) Başvuru Şartları ve Detaylar

Kamu kurum ve kuruluşlarına sözleşmeli ve kadrolu alımlar devam ediyor. RTÜK, Rekabet Kurumu ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Uzman yardımcısı alımı için ilan verdi .

3 Kurum 91 Memur Alacak (KPSS-A) Başvuru Şartları ve Detaylar
3 Kurum 91 Memur Alacak (KPSS-A) Başvuru Şartları ve Detaylar
+2
Haber albümü için resme tıklayın

3 Kurum 91 Memur Alacak (KPSS-A) Başvuru Şartları ve Detaylar

Kamu kurum ve kuruluşlarına sözleşmeli ve kadrolu alımlar devam ediyor. RTÜK, Rekabet Kurumu ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Uzman yardımcısı alımı için ilan verdi . DPB ve kurum sayfalarında yayımlanan ilanlarda Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın 3 Avrupa Birliği Uzmanı Alımı Yapacağı, Reabet Kurumu'nun 28 Rekabet Uzman Yardımcısı Alımı Yapacağı, RTÜK'ün 60 Üst Kurul Uzman Yardımcısı alımı yapacağı belirtildi. RTÜK Personel Alımı Başvuru Şartları ve diğer Detaylar Şu Şekilde ; 

Rekabet Kurumu Personel Alımı duyurusu için TIKLAYINOrman Bakanlığı Personel Alımı Duyurusu için TIKLAYIN Tüm memur alımları cep telefonunuza gelsin istiyorsanız TIKLAYIN Kamu personeli alımlarıyla ilgili, aklınıza takılanları sorabileceğiniz facebook grubumuza ücretsiz katılmak için lütfen TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

18 Ağu 2017 - 12:44 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler