Yurt Dışında Düzenlenen Turizm Eğitim Programları

Kültür ve Turizm Bakanlığından yayımlanan duyuruda yurt dışında turizm eğitim programlarının gerçekleştirildiği belirtildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığından yayımlanan duyuruda yurt dışında turizm eğitim programlarının gerçekleştirildiği belirtildi.  

Duyuru Kültür ve Turizm Bakanlığının resmi internet sitesinde yayımlandı. Yayımlanan duyuru " Azerbaycan / Gence ve Lenkeran'da Düzenlenen Turizm Eğitim Programları " başlığı ile paylaşıldı. 

Duyuruya göre;

Ülkemiz ile imzaladıkları ikili turizm işbirliği anlaşmaları kapsamında; Azerbaycan Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın talebi üzerine turizm sektöründe çalışanların mevcut olan mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla, 2006 yılından bu güne kadar düzenli olarak Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğünden eğitmenler gönderilerek, Azerbaycan’da “İşbaşı Eğitimi Kurslarının düzenlenmesi sürdürülmüştür.

Turizm sektörü hizmet kalitesinin geliştirilmesine önem veren Azerbaycan Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından  Gence ve Lenkeran’da faaliyet gösteren konaklama ve yeme-içme işletmelerinde çalışan personele yönelik eğitim verilmesi istenilmiştir.

Bu kapsamda;

Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü usta öğreticileri tarafından

 
24-31 Mayıs 2016 tarihleri arasında Azerbaycan/Gence’de,

 
02-09 Haziran 2016 tarihleri arasında Azerbaycan/Lenkeran’da

* Ön Büro

* Yiyecek ve İçecek Servisi

* Kat Hizmetleri

* Yöneticileri Eğitici Olarak Yetiştirme 

konularında düzenlenen eğitim programlarına toplam 161 turizm çalışanı katılmıştır.

Kamupersoneli.net / ANKARA

23 Haz 2016 - 22:59 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler