YÖK GYS ve Unvan Değişikliği Sınavını Yeniden Açtı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından 13 Temmuz 2018 tarihinde Görevde Yükselme (GYS) ve Unvan Değişikliği sınavı (UDS) iptal edilmişti. Alınan yeni bir karar ile Yüksekmğretim (YÖK) GYS ve Unvan Değişikliği sınavının yeniden açıldığını duyurdu.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından 13 Temmuz 2018 tarihinde Görevde Yükselme (GYS) ve Unvan Değişikliği sınavı (UDS)  iptal edilmişti. Alınan yeni bir karar ile Yüksekmğretim (YÖK) GYS ve Unvan Değişikliği sınavının yeniden açıldığını duyurdu.

YÖK, 13 Temmuz 2018'de iptal ettiği görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavını yeniden açtı. YÖK, Görevde Yükselme sınavını 13 Temmuz 2018'de iptal ettiğini duyurmuştu.

YÖK'ün üniversite personeli için 2019 Mart'ta sınav yapacağı belirtilmişti. Yükseköğretim Kurulu, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavını yeniden açtı. Kurum bazında kadro listesini yayımladı.

Adayların kurumlarına müracaatı için son başvuru tarihi: 23 Ocak 2019

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği için kurum bazında kadroları görmek için TIKLAYINIZ

KPSCAFE.COM.TR | ANKARA

11 Oca 2019 - 14:20 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler