Jandarma Genel Komutanlığı'ndan İhraç Edilen Memurlar (686 Sayılı KHK Tam Liste)

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yüzlerce memur ihraç edilerek memurluğa veda etti. 686 sayılı KHK kapsamında tüm bu isimler açıklandı. İşte Jandarma Genel Komutanlığı'ndan ihraç edilen personeller...

7 Şubat 2017 akşamı yayımlanan OHAL'in son KHK'sı olma özelliğini taşıyan 686 nolu KHK ile memuriyetten atılan tüm isimler listelendi. İhraç edilen personellerin tamamı kamuoyuna tek tek açıklandı.

686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin ihraç edilen memur listelerini tek tek yayımlamaya devam ediyoruz.  686 nolu Kanun Hükmünde Kararname, Olağanüstü HAL sürecinde yayımlanan son KHK olarak 7 Şubat 2017 Salı günü akşam saatlerinde vatandaşlara duyuruldu.

KHK içerisinde binlerce memur memuriyetten ihraç edildi ve görevden uzaklaştırıldı. Çok sayıda memur ise işine ve memurluğa geri döndü. 686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında bu isimler listeler halinde kamuoyuna açıklandı.

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan tam 893 adet memur memuriyetten ihraç edildi. İhraç edilen personellerin tamamı ihraç listesinde yerini aldı. Listenin tamamına alttaki linkten erişim sağlayabilirsiniz. 686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hakkındaki açıklamalara ve kurumlar dahilinde ihraç edilen tüm personel listelerine kpsscafe.com.tr'den erişim sağlayabiliyorsunuz. Daha fazlası için takipte kalınız.

686 Sayılı KHK Kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı'ndan İhraç Edilen İsimler listesi için lütfen

BURAYA TIKLAYINIZ.

OHAL'in son KHK'sı yani 686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin tamamına erişim sağlamak için lütfen

TIKLAYINIZ.

grubumuza katılıp sorularınıza yanıtlar bulmak için --->tıklayınız  Mobil ios uygulamamızı cep telefonunuza ücretsiz yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

08 Şub 2017 - 01:09 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler