Gümrük Müşavirliği Ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı Yazılı Sınav Giriş Belgesi Yayımlandı!

Milli Eğitim Bakanlığı resmi web sayfasından yayımladığı ilan duyurusu kapsamında Gümrük Müşavirliği Ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı Yazılı Sınav Giriş Belgelerini kamuoyuna aktarmıştır. Sınav tarih ve saat bilgisine haberimiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Gümrük Müşavirliği Ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı Yazılı Sınav Giriş Belgeleri yayımlanmıştır!

Milli Eğitim Bakanlığı 14 Aralık 2016 tarihinde yayımladığı duyuru ile sınav giriş belgelerini kamuoyuna aktarmıştır.

25.12.2016 tarihinde MEB tarafından yapılacak olan Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Gümrük Müşavirliği Ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı Yazılı Sınav Giriş Belgeleri yayımlanmış bulunuyor. 

Adaylar sınava hazırlanmaya devam eder iken, MEB sınav yerlerinin atamalarını tamamlamıştır. Adaylar sınav giriş belgelerini TC kimlik numaraları ile öğrenebilecektir.

Gümrük Müşavirliği Ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı Yazılı Sınav Giriş Belgeleri için lütfen TIKLAYINIZ. 

Tüm sınav haberleri, sınav sonuçları, sınav giriş belgeleri ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için KPSSCAFE'yi takipte kalınız. Sosyal medya uygulamalarımız ile mobil uygulamalarımız ile kolayca haberlerimize ulaşabilirsiniz.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

14 Ara 2016 - 16:08 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler