Çalışma Bakanlığı Memur Alımı Sözlü Sınavına Katılacak Aday Listesi Açıklandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yayımladığı ilan duyurusu kapsamında sözlü sınava kabul edilen isimler açıklanmıştır. Tam liste haberimizde...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın memur alım süreci devam ediyor. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı memur alım ilanına 21 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında başvuru yapan adaylar değerlendirilip, sözlü sınava katılacak olan adaylar belirlenmiştir.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı memur alım sözlü sınavına girecek olan adaylar bir liste eşliğinde kamuoyuna duyurulmuştur. Liste kapsamında sınava girecek olan tüm isimler adaylara duyurulmuştur.

Çalışma Bakanlığı, sözlü sınavlar sonucunda 50 çalışma uzman yardımcısı alımı gerçekleştirecektir. 50 kişinin alınacağı sözlü sınava 200 aday katılacaktır ve sözlü sınavda adaylara iş hukuku, sosyal güvenlik mevzuatı, iş sağlığı ve güvenliği mevzuatı, ekonomi, maliye ve hukuk konularından sorular sorulacaktır. Ayrıca adayların özgüvenlerine de puan verilecektir. 

Çalışma Bakanlığı ÇSGB 50 uzman yardımcısı memur alımı sözlü sınava katılacak adaylar listesi için lütfen TIKLAYINIZ.

Kamuya personel alımları ve alım süreçleri hakkında anında haberdar olmak için KPSS CAFE HABER SİTESİ'ni takip etmeye devam ediniz. Android ile ios uygulamalarımızı cep telefonunuza ücretsiz yükleyerek daha kolay erişim imkanı sağlayabilirsiniz.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Ara 2016 - 23:38 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler