Bingöl Belediyesi Veznedar Kadrosu için Personel Alımı Yapacak

Bingöl Belediyesi yayınladığı ilan ile veznedar kadrosu için personel alımı yapacağını belirtti. Adaylar veznedar kadrosuna yerleşebilmek için başvuru şartlarını taşıyor olması gerekmektedir.

Bingöl Belediyesi Veznedar Kadrosu için Personel Alımı Yapacak
Haber albümü için resme tıklayın

Bingöl Belediyesi yayınladığı ilan ile veznedar kadrosu için personel alımı yapacağını belirtti. Adaylar veznedar kadrosuna yerleşebilmek için başvuru şartlarını taşıyor olması gerekmektedir.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI: İlan edilen veznedar kadrolarına atanmak için başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. Maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir.

? Türk vatandaşı olmak,

? Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

? Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak,

? Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

? Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

? İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER:

? İş Talep Formu Kurumumuzdan ya da belediyemizin internet sitesinden (www.bingol.bel.tr) adresinden temin edilecektir.

? Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

? Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

? Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

? KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

? Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

? Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

? 3 Fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ:

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için;

? Başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte, 27/04/2020 tarihinden itibaren 30/04/2020 günü saat 16:30 kadar (mesai günlerinde saat 09:00-12:00/13:00-16:30 arasında), müracaatlarını yapabilirler.

Adaylar başvuru belgelerini;

- Elektronik ortamda, Belediyemiz www.bingol.bel.tr internet adresine,

- Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Yenişehir Mah. Kutluay Sok. No:4 BİNGÖL Bingöl Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne adresine gönderebileceklerdir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

? Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır.

? Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İlan tam meti için tıklayın

28 Mar 2020 - 18:37 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler