Güney Marmara Kalkınma Ajansı Sürekli İşçi Alacak

Güney Marmara Kalkınma Ajansı sürekli işçi alımına başvurular 22 Haziran-11 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak.

PERSONEL GİRİŞ SINAVI İLANI
T.C. Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) 25.01.2006 tarih ve 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun ile 25.07.2006 tarih ve 26239   sayılı   Resmî   Gazete’de   yayınlanan   Kalkınma   Ajansları   Personel   Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde; TR 22 Düzey 2 Bölgesinde (Balıkesir ve Çanakkale) çalıştırılmak üzere; Bölge ve ülkesinin kalkınmasına hizmet etmeye gönüllü, iletişime açık ve kendine güvenen, analitik ve stratejik düşünme becerisine sahip, değişen çalışma şartlarına uyum sağlayabilen, insan ilişkileri, kendini ifade yeteneği ve iletişim becerileri güçlü, organizasyon ve yönetim becerisine sahip, görev verilecek her birimde ve her iki ilde şartsız görev yapmayı kabul edecek, çağın gerektirdiği bilgi sistem/donanımlarını kullanma ve uygulama yeteneklerine sahip, seyahat engeli olmayan 12 (oniki) Uzman Personel ve 2 (iki) Destek Personeli (İnsan Kaynakları ve İdari İşler Görevlisi, Halkla İlişkiler Görevlisi) ile iç denetim faaliyetlerini sistematik ve disiplinli olarak uluslararası standartlar ve kamu iç denetim standartlarına uygun şekilde yapmak, Ajansın çalışmalarına değer katmak ve geliştirmek için kaynakların ekonomiklik, etkililik ve verimlilik esaslarına göre yönetilip yönetilmediğini değerlendirmek, bağımsız, nesnel güvence sağlamak,  danışmanlık ve rehberlik yapmak üzere 1 (bir) iç denetçi alımı yapılacaktır.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın merkezi Balıkesir olup, Ajansın faaliyet alanını Balıkesir  ve  Çanakkale  illeri  oluşturmaktadır.  Bu  nedenle,  sınavda başarılı  olanlar,  bu illerden, Ajans’ın uygun göreceği ilde çalışacaktır.

               Tablo 1:Sınav Takvimi ve Sınava Başvuru Yeri

 

 

SINAVA BAŞVURU YERİ

Güney Marmara Kalkınma Ajansı Paşaalanı Mah. A.Gaffar Okkan Cad. No:36/A BALIKESİR

SINAV BAŞVURU TARİH VE

SAATLERİ

22 Haziran 2015 – 11 Temmuz 2015

08.30 – 17.00

 

SINAV ŞEKLİ

 

SÖZLÜ SINAV

SÖZLÜ SINAVA KATILACAKLARIN İLANI

 

15.07.2015

 

SINAV YERİ

Güney Marmara Kalkınma Ajansı

Paşaalanı Mah. A.Gaffar Okkan Cad. No:36/A BALIKESİR

SÖZLÜ SINAV TARİHLERİ

21 – 24 Temmuz 2015

Alınacak uzman personelin bölümleri;
  İktisat, maliye, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri,   Şehir ve bölge plânlama,   Mühendislik   Hukuk   Sosyoloji, matematik, istatistik
İlan metninin tamamına ulaşmak için tıklayınız

02 Haz 2015 - 12:50 - Kalkınma Ajansları



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler