Kız öğrenci yurduna memur alımı yapılacak! Emeklilerde başvuru yapabilir

İŞKUR aracılığı ile İstanbul ilinde bulunan 2 farklı kız öğrenci yurduna memur alımı yapılacak. Alınacak personeller, yurt yönetim memuru statüsünde daimi olarak istihdam edileceklerdir. İş başvuruları İŞKUR’a yapılacak olup, en az lise ve önlisans mezunu adaylar başvuru yapabilecekler. Lise mezunu şartı isteyen ilana emeklilerde başvuru yapabileceklerdir.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), İstanbul Kadıköy ve Beşiktaş’ta bulunan Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurduna memur alımı yapılacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’ Yurt Yönetim Memuru’’ kategorisinde yayınlanan ilana göre, en az lise ve önlisans mezunu öğrenim düzeylerinden memur alımı yapılacak.

İş başvuruları İŞKUR il-ilçe şube müdürlüklerinden veya aşağıda belirtilen link üzerinden online olarak yapılacak olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların 31 Ocak 2020 tarihine kadar kayıtlarını oluşturmaları gerekmektedir.

YURT YÖNETİM MEMURU ALIMI YAPAN KURUMLAR

1 - Kız Öğrenci Yurdumuzda akşam 18.00 ile sabah 07.00 saatleri arasında çalışacak, organizasyon ve iletişim becerisi güçlü olan, öğrencilerin kayıt ve yoklamalarını alacak, disiplini sağlayacak ve sabah kahvaltı hazırlanmasına destek olabilecek bayan gece sorumlusu ihtiyacımız bulunmaktadır.

En az Ön lisans mezunu ve tercihen yurt tecrübesi bulunan adaylar başvuru yapabilir.

İletişim; 905308342012

2 - Kadıköy Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nda gece yönetim memuru olarak çalışacak, Kadıköy civarında ikamet eden bayan eleman aranmaktadır.

Haftada 1 gün izin olacak , Çalışma saatleri;18:00-08:00dir.Emekliler de başvuru yapabilir.

İletişim; 905352901447

Yukarıda belirtilen ilanlara İŞKUR sayfası üzerinden online başvuru yapmak için burayı tıklayınız

19 Oca 2020 - 14:57 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler