Kamu ve Özel Sektöre Yüzlerce Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılıyor!

Türkiye’de kurulduğu günden bugüne milyonlarca işsiz vatandaş ile personel alımı yapan kamu ile özel sektör kuruluşlarını bir araya getirmeyi başaran Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işsizlikle mücadele konusunda üstlendiği görevi layıkıyla yerine getirmeye devam ediyor. İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden her geçen gün yeni bir personel alımı ilanı yayınlıyor. Kamuda ve özel sektörde personel ihtiyacı yaşayan kurumların ilanlarını yayınlayan İŞKUR son olarak ülke genelinde 720 güvenlik görevlisi alımı yapılacağını açıkladı. Başvuru şartları ve detayları haberimizde devamında..

Kamu Gündemi'nin haberine göre; İŞKUR resmi internet sayfası aracılığıyla yayınladığı personel alımı ilanlarında ülke genelinde çok sayıda güvenlik görevlisi alımı yapılacağını duyurdu. Kamu kurum ve kuruluşlarında güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyen adayların yanı sıra çok sayıda özel sektör firmasında güvenlik görevlisi pozisyonunda görev yapmak isteyenlerin de başvuruda bulunabileceği ilanlarda ayrıca adaylarda aranan başvuru şartları da açıklandı. İŞKUR’un kurumu dışı kamu personeli alımı ilanı ile yayınladığı devlet üniversitelerinde güvenlik görevlisi olmak isteyen adaylarda KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) puan şartı aranmadığı da belirtildi.

İŞKUR 720 Personel Alımı Yapan Kurumlar ve Şirketler

En az ilkokul mezunu adaylar arasından güvenlik görevlisi alımı yapılacağını açıklayan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) başvuruların yine İŞKUR aracılığıyla yapılacağını aktardı. KPSS puan şartı olmadan hem kamuda hem de özel sektörde istihdam edilmek istenen adayların başvurularının kabul edilmeye başlandığı belirtildi. İŞKUR il ve ilçe müdürlükleri ile İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden güvenlik görevlisi personel alımı başvurularını yapabilirsiniz. Kadın ve erkek güvenlik görevlisi alımlarında İŞKUR üzerinden ilan yayınlayan kamu kuruluşları, Ege Üniversitesi ile Muş Alparslan Üniversitesi olarak dikkat çekti.

Kamu kuruluşlarının yanı sıra çok sayıda özel sektör firması da en az ilkokul mezunu adaylar arasından güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Adaylarda aranan özel ve genel başvuru şartlarının da açıklandığı güvenlik görevlisi alımı ilanında acil olarak personel alımı yapan özel sektör kuruluşları şunlardan oluştu:

Mektül Tekstil Şirketi – Tekirdağ – 2 açık pozisyon Cebir Özel Güvenlik Hizmetleri – Kocaeli – 10 açık pozisyon Ekol Grup Güvenlik Koruma Eğitim Hizmetleri Şirketi – İstanbul – 100 açık pozisyon İmece Yatırım Organizasyon Şirketi – İstanbul – 57 açık pozisyon EBA Özel Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri Şirketi – Bursa – açık pozisyon Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri Şirketi – İzmir – 10 açık pozisyon Mim Kem Mimar Merkezi – İzmir – 4 açık pozisyon İnternational Güvenlik Hizmetleri – İstanbul – açık pozisyon Özcan Turizm ve Seyahat Şirketi – Muğla – 4 açık pozisyon Hedef Özel Güvenlik Eğitim Şirketi – Antalya – 12 açık pozisyon Sistem Güvenlik Hizmetleri Şirketi – Antalya – 100 açık pozisyon İTT Global Lojikstik Hizmetleri Şirketi – Kocaeli – 1 açık pozisyon Ege Üniversitesi Rektörlüğü – İl Geneli – 4 açık pozisyon Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlüğü – İl Geneli – 5 açık pozisyon

İŞKUR 720 Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuruları

Türkiye’nin dört bir yanındaki özel sektör firmaları ve kamu kuruluşlarının yayınladığı personel alımı ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularının İŞKUR il ve ilçe müdürlükleri ile İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden kabul edilmeye başlandığı açıklandı.

25 Şub 2020 - 11:48 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler