İŞKUR'dan Beklenen Açıklama! Türkiye Geneli 123 BİN 401 adet Personel Alımı Yapılıyor

İŞKUR aracılığı ile yapılan personel alımlarına her gün bir yenisi eklenir iken, alım yapılacak olan iller ve pozisyonlar farklılık gösteriyor. İşte İŞKUR'un alım yapacağı 123 BİN 401 personele dair ayrıntılar...

İŞKUR'dan Beklenen Açıklama! Türkiye Geneli 123 BİN 401 adet Personel Alımı Yapılıyor
Haber albümü için resme tıklayın

İŞKUR'dan Beklenen Açıklama! Türkiye Geneli 123 BİN 401 Personel Alımı Yapılıyor 

İŞKUR resmi web sayfasında her gün binlerce personel alım ilanı yayımlanıyor. Her alım farklı illerde ve farklı pozisyonlara dair yapılıyor.

Personel alım ilanlarına başvurular il müdürlükleri ve resmi web sayfasından kolaylıkla yapılabiliyor. İŞKUR'un açıklaması doğrultusunda Türkiye geneli yapılan alımların en fazlası beden işçisi pozisyonuna yapılmakta. Bunun ardından aklınıza gelebilecek tüm pozisyonlara dair personel alımları bulunuyor.

İŞKUR resmi web sayfasına girildiği takdirde kurum bünyesine verilmiş ilanların tamamını görebilen aday, kendi aradığı iş pozisyonunu tablodaki kutucağa yazarak binlerce iş ilanının listelenmesini sağlayabiliyor.

Binlerce iş ilanının farklı şehirlerde olması ise iş arayan adaya oldukça geniş bir iş bulma imkanı sağlıyor. İŞKUR personel alımları her geçen gün artarak devam ediyor. Başvurular kolaylıkla yapılabilinir iken, İŞKUR şuanda 123 BİN 401 adet işçi - personel alımında bulunuyor.

Daha ayrıntılı bilgi almak için lütfen listelerdeki iş ilanlarını inceleyiniz. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için lütfen TIKLAYINIZ.

Daha fazlasından haberdar olabilmek için ücretsiz uygulamalarımıza erişin ----> grubumuza katılmak için lütfen buraya --->>tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

04 Ağu 2017 - 19:48 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler