İŞKUR , kura ile en az lise mezunu belediye personel alımı yapacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden en az lise mezunu adayların başvuru yapacağı kura ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. İŞKUR üzerinden başvuru yapan adaylar arasından gerçekleştirilecek kura ile personel alımına başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları da bildirildi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personel alımı detayları haberimizde...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi  birimlerinde görevlendirilmek üzere İŞKUR üzerinden kura ile personel alımı yapacağı duyuruldu.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Yayınlanan personel alımı ilanında, "Büyükşehir Belediyemiz hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında çalıştırılmak üzere İŞKUR üzerinden Eski Hükümlü 7(yedi) Geçici İşçi (Beden İşçisi) alınacaktır. Eski Hükümlü Geçici İşçi alımına ilişkin ilan, İŞKUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Şartları taşıyan adaylar, başvurularını İş Kurumu İl Müdürlüğüne / hizmet merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir." denildi.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,
18 yaşını tamamlamış olmak,

Eski hükümlüler için; ilan edilen kadroya başvuran adaylar, affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkûm olmamak şartıyla; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezası alan ya da ceza süresine bakılmaksızın zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından hüküm giyenlerden cezasını tamamlayanlar, cezası ertelenenler, koşullu salıverilenler, denetimli serbestlikten yararlananlardan eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.

Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan adaylar;21/6/1927 tarihli ve 1111 sayılı Askerlik Kanunu veya 16/6/1927 tarihli ve 1076 sayılı Yedek Subaylar ve Yedek Askeri Memurlar Kanunu kapsamına giren ve askerlik hizmetini yaparken 12/4/1991 tarihli ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanununun 21 inci maddesinde sayılan terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı ile durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.
Sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak,

Adaylar bütün duyuruları ve sonuçları (kura sonuçlarını, mülakat sınavının yerini, tarihini, saatini ve mülakat sınav sonuçları ile gerekli görülebilecek diğer duyuruları) Eskişehir Büyükşehir Belediyesi internet sayfası olan www.eskisehir.bel.tr adresinden takip edeceklerdir. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup, ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI İLANINA ONLİNE İŞ BAŞVURUSU YAPAMK İÇİN TIKLAYINIZ

22 Oca 2020 - 09:39 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler