Adayların Beklediği İlanlar Yayımlandı! Belediyelere Kadrolu Personel Alımı Yapılacak

Belediye Başkanlıkları tarafından yayımlanan kadrolu personel alım ilanları dahilinde kurumlara personel alımı yapılacağı kamuoyuna açıklandı.

Adayların Beklediği İlanlar Yayımlandı! Belediyelere Kadrolu Personel Alımı Yapılacak

Belediye kurumlarına daimi kadrolu personel alımı yapılacak. başvurular başladı. İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilan duyurularında gerekli tüm şartlar adayların erişimine sunuldu.

Alımlar Yozgat ve Ispartaya yapılacak olup, alım yapacak olan kurumlar Büyükkabaca Belediyesi ile Özükavak Belediyesi olarak açıklandı.

Kurumlara alınacak pozisyonlar, sayıları ve başvuru süreci 

Isparta Büyükkabaca Belediyesi İşçi Alım İlanı ile kuruma 9 adet daimi tam süreli beden işçisi alınacak. Alımda KPSS ŞARTI YOK. Alımlar kura işlemi ile yapılacak olup, kura seçimi 02.05.2017 tarihinde saat 10:00 - 11:00 arasında yapılacak. Adayların EN AZ İLKOKUL MEZUNU OLDUĞUNU BELGELEMEK. SON 5 YIL İÇİNDE EN AZ 4 YIL MAHALLİ İDARELERDE ÇALIŞMIŞ OLMAK şartlarına uyması gerekiyor.  Yozgat Özükavak Belediyesi İşçi Alım İlanı ile kuruma 1 adet kadrolu işçi alınacak. Alımlar kura ile yapılacak olup adayların bazı şartlara uygun olması gerekiyor. Adayların Mezarlık görevlisi meslekli, Bu meslek dalında çalışmış belgesi olan, Bilgisayar sertifikalı, Çizim- Solid-WORKS Eğitimi almış belgeli, Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli olması, en az önlisans mezunu olması şart. 

BAŞVURULAR
Belediyelere personel alımlarına dair başvurular İŞKUR il müdürlüklerinden ve resmi web sayfasından kolayca yapılabilecek. SON BAŞVURU TARİHİ 24 NİSAN 2017! Daha fazla bilgi almak için lütfen İŞKUR ile iletişime geçiniz.

Memur ve personel alım ilanlarına kolayca erişim sağlayabilmek için takipte kalınız. KPSS CAFE'ye kolay erişim sağlamak adına Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

13 Nis 2017 - 18:35 - İş-Kur



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler