İllüstratörler Sergide Buluşacak!

İllüstrasyon alanında sektörü desteklemek amacıyla kurulan sosyal girişim projesi İllüstratörler Platformu'nun düzenleyeceği "İllüstratörler Platformu 1. Karma Sergisi" 21 Aralık 2019 - 3 Ocak 2020 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

İllüstratörler Sergide Buluşacak!
İllüstratörler Sergide Buluşacak!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

2007 yılında Türkiye'nin ilk ve tek çocuk gelişimine yönelik içerik ajansı olarak kurulan ZNN Network'ün sosyal girişim projesi İllüstratörler Platformu'nun düzenleyeceği "İllüstratörler Platformu 1. Karma Sergisi", Maltepe Üniversitesi, GSF Çizgi Film ve Animasyon Bölüm Başkan Yardımcısı Devrim Dinç İlkan ve İllüstratörler Platformu'nun kurucu başkanı Nurgül Şenefe küratörlüğünde 21 Aralık 2019 - 3 Ocak 2020 tarihleri arasında Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi'nde illüstratör sanatçıları, adayları ve illüstrasyona ilgi duyanları buluşturacak.

Geçtiğimiz aylarda İllüstratörler Buluşması adı altında birçok şehirde illüstratör sanatçıları ve adaylarıyla buluşarak edindiği bilgilerle faaliyet alanlarını belirleyerek hizmet vermeye başlayan İllüstratörler Platformu, düzenleyeceği karma sergi ile birlikte illüstratör ve illüstrasyona bakış açısında farkındalık, illüstrasyonun önemli bir sanat dalı olduğunun altının çizilmesi, her teknik, tarz, deneyimden illüstratörler arası birlik beraberlik gibi amaçları hedefliyor.

Atölye, Etkinlik ve Söyleşilerle Geçecek Dolu Dolu İki Hafta

Yapılacak olan serginin yanı sıra yan etkinliklerle de ziyaretçilerinin çeşitli birçok konuda bilgi sahibi olmasına katkı sağlayacak. Etkinlik kapsamında Duru Ekşioğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek "Suluboya ile Deneysel Kartpostal Atölyesi" ve Esra İlter Demirbilek'in katılımıyla gerçekleşecek "Hayalindeki Kadıköy Kolaj Atölyesi"nin yanı sıra Sarp Süerdaş ile "Suluboya ile Kitap Ayracı Atölyesi", Nagihan Özkar ile "Yılbaşı Pop-up Kartpostal Atölyesi" ve Emine Kayalar ile "Suluboya İllüstrasyon Atölyesi" de katılımcılara illüstrasyon dünyası hakkında deneyim kazandıracak.

Platformun etkinlik programında ayrıca geçtiğimiz aylarda başlayan “Branşlaşarak Fark Yaratan İllüstratörler Söyleşi serisinin üçüncüsü de gerçekleşecek. İllüstrasyonun dokunduğu farklı alan ve sektörlerde uzmanlaşmış sanatçılarla “branşlaşırken kendi tarzının keşfi, deneyimleri ve başarı hikayeleri”nin paylaşılacağı söyleşinin konuşmacıları arasında; Necmi Yalçın ve Tarık Tolunay yer alıyor.

Türkiye'nin ilk uluslararası İllüstratörler Platformu sanatçılarının "İllüstratörler Platformu 1. Karma Sergisi" Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi'nde ziyaret edilebilecek. Sergi süresince platform sanatçıları atölye çalışmalarından imza günlerine sürpriz etkinlikleri ile Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi'nde olacaklar. İllüstratörler Platformu'nun İlk Portfolyo Günleri de sergi sürecince tamamlanacak.

İllüstratör sanatçıları ve adaylarının üye olabileceği platformun sergisi, üyelerin tasarladıkları projelerin sergilenerek üyelerin iş olanaklarını genişletmeyi, portfolyolarını daha geniş kitlelere sunabilecekleri bir ortam yaratmayı ve illüstratörlerin telif hakları konusunda da ihtiyaçlarına cevap verecek çalıştaylar oluşturmayı da amaçlıyor. Tüm etkinliklerin ücretisiz gerçekleşeceği detaylı program www.illustratorsplatform.net ve sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

KPSS Cafe mobil uygulamalarını indirerek yeni ilanlardan ve gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. IOS uygulaması veya Android Uygulaması yeni yayınlanan ilanlardan ve son dakika gelişmelerden haberdar olmanız için cep telefonunuzda olması gereken tek uygulamadır. Aynı zamanda Kpss Cafe'yi twitterfacebook ve instagram gibi sosyal medya platformlarından da takip edebilirsiniz.

16 Ara 2019 - 10:06 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler