Aylar sonra ilk paylaşım! Eşine destek verdi...

Ünlü oyuncu Beren Saat uzun bir aradan sonra Netflix'in yeni dizisi Atiye ile ekranlara dönüyor. Evliliklerinde yaşadıkları krizi atlatan Kenan Doğulu ise kişisel sosyal medya hesabından eşine destek veren bir paylaşımda bulundu.

Aylar sonra ilk paylaşım! Eşine destek verdi...
Haber albümü için resme tıklayın

Kenan Doğulu eşi Beren Saat'in Netflix'te başlayacak olan yeni dizisi Atiye'nin fragmanını Instagram hesabından paylaştı.

Evliliklerinde aylardır kara bulutlar dolaşan Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, geçtiğimiz haftalarda krizi aşmış ve barışmıştı. Kenan Doğulu ise aylar sonra eşi Beren Saat ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Kenan Doğulu, eşi Beren Saat'in Netflix'te başlayacak olan yeni dizisi Atiye'nin fragmanını Instagram hesabından paylaştı.

Doğulu'nun bu paylaşımını gören hayranları ikili adına bir kez daha sevindi.

KPSS Cafe mobil uygulamalarını indirerek yeni ilanlardan ve gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. IOS uygulaması veya Android Uygulaması yeni yayınlanan ilanlardan ve son dakika gelişmelerden haberdar olmanız için cep telefonunuzda olması gereken tek uygulamadır. Aynı zamanda Kpss Cafe'yi twitterfacebook ve instagram gibi sosyal medya platformlarından da takip edebilirsiniz.

29 Kas 2019 - 13:36 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler