Bayrampaşa'da Korku Dolu Anlar! Yanan Araç Başıboş İlerledi

Bayrampaşa TEM Otoyolu bağlantı yolunda seyir halinde olan bir otomobil aniden alev alarak yanmaya başladı.

Bayrampaşa'da Korku Dolu Anlar! Yanan Araç Başıboş İlerledi
Haber albümü için resme tıklayın

Bayrampaşa TEM Otoyolu bağlantı yolunda seyir halinde olan bir otomobil aniden alev alarak yanmaya başladı. Su Tankeriyle karşı şeritte ilerleyen belediye işçisi aracın yandığını görünce yolu keserek müdahelede bulundu, itfaiye gelmeden otomobil söndürüldü.

Murat Demirci isimli bir vatandaşın aracı otogar bağlantı yolunda ilerlerken birden alev aldı, bunun üzerine otomobilini emniyet şeridine çeken sürücü yangın tüpüyle olaya müdahele etmeye çalıştı fakat, başarılı olmadı, sürücünün söndürme çalışmaları esnasında araç kendi kendine ilerlemeye başladı.

Konuyla ilgili konuşan Demirci, "Dumanlar çıkmaya başlayınca arabayı emniyet şeridine çektim. Arabadan indim yangın tüpü ile müdahale ettim. Ama alevler daha da arttı. Sonra araba sürüklenmeye başladı. Bende nasıl oldu anlayamadım” diye konuştu. Yangına müdahale edişini anlatan kahraman belediye çalışanı Ramazan Yiğit, “Otomobilin yandığını görünce müdahale etmek istedim. Hemen söndürdüm. Yardım ettiğim için çok mutlu oldum" dedi.

KPSSCAFE - ANKARA

28 Mar 2018 - 09:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler