Düğün Eti Yemek Tarifi - Düğün Eti Yemeği Nasıl Yapılır?

Düğün eti yemeği olarak bilinen doğru tarif ve malzeme ile yapıldığında harika bir lezzete sahip olan düğün eti yemeği tarifi ile ilgili bilgilere haberimizin devamından erişebilirsiniz. Düğün eti yemeği nasıl yapılır?

Haber albümü için resme tıklayın

Düğün eti yemeği olarak bilinen doğru tarif ve malzeme ile yapıldığında harika bir lezzete sahip olan düğün eti yemeği tarifi ile ilgili bilgilere haberimizin devamından erişebilirsiniz. Düğün eti yemeği nasıl yapılır?

DÜĞÜN ETİ YEMEĞİ MALZEMELERİ

Malzemeler;

1,5 kg koyun kol kürek eti

2 adet domates

1 kaşık yağ

1 adet soğan

Tuz Karabiber

DÜĞÜN YEMEĞİ TARİFİ

Eti kemikli olarak birer kişilik parçalara doğrayıp bir tencereye koyunuz. Bir kaşık kadar yağ ve doğranmış soğanı ilave ediniz.

Yetecek kadar tuz atıp kapak örtünüz. Hafif ateşte arasıra alt üst çevirdikten sonra domatesi koyunuz. Etin üzerine bolca örtecek kadar sıcak su ilave edip yavaş yavaş kaynatarak suyunu tam manasıyla buharlaştırmadan pişiriniz.

Karabiber atınız.

Garnitür olarak patates kızartması ve haşlanmış ve yağdan geçirilmiş bezelye kullanabilirsiniz.

Afiyet Olsun!

Kaynak;

Nurdan Birgeoğlu

Ruhan Yapar

19 Eki 2019 - 17:18 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.




Anket KYK Borçları Silinsin Mi?