YSK'nın Referandum Tarihi Olarak 16 Nisan Açıklaması Bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Değişikliği teklifini onayladı.Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Referandum Tarihini 16 Nisan olarak açıklayabilir.

YSK'nın Referandum Tarihi Olarak 16 Nisan Açıklaması Bekleniyor 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Değişikliği teklifini onayladı. TBMM'de hararetli tartışmalara neden olan ve Türkiye'nin gündemindeki en büyük meselelerden birisi olarak ön plana çıkan Anayasa Değişikliği teklifi referandum süreci başlıyor.

TBMM'den oy çokluğu ile geçerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulan Anayasa Değişikliği Teklifi , Erdoğan tarafından onaylandı.  Şimdi Anayasa Değişikliği için halk oylaması sürecinin ne zaman olacağı merak ediliyor. Hükümet cephesinden bir kaç gündür gelen açıklamalar YSK'nın 16 Nisan 2017 tarihini açıklamasının beklendiği yönünde.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayından sonra en geç 60 gün içerisinde halk oylaması gerçekleşecek.Referandum anketlerine göre evet ve hayır oranları eşit seviyede gözüküyor. Şüphesiz evetçiler ve hayırcıların referandum süreci boyunca yapacağı kampanyalar sonuca büyük oranda etki edeceğe benziyor. Özellikle Milliyetçi Muhafazakar kesimin referandum oylamasında büyük etkisi olacağı tahmin ediliyor.

Kamudan haberler, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlası için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

10 Şub 2017 - 13:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler