Yıldırım; Herşey Vatandaşın Memnuniyeti İçin!

Başbakan Binali Yıldırım, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu!

Başbakan Yıldırım, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nın özel kişiliğinin kaldırıldığını artık tüzel kişiliğe geçiş yapıldığını açıkladı. 

Yıldırım YİKOB hakkında işte bu önemli açıklamalarda bulundu;  ‘Büyükşehirler kurulduktan sonra özellikle büyükşehirlerde il özel idaresinin tüzel kişiliği ortadan kalktı. Maalesef büyükşehirler bu değişime ayak uyduramadı.

Coğrafi alan çok geniş, hizmetler çok çeşitli ama vatandaş kaymakamlıklar, valilikler yıllardır yol yapar, suya bakar, diğer işleri halleder diye alışmış. Belediyeler de, ya iş bilmezlikten ya planlama yapmamaktan ya da işte iktidar partisiyle farklı partilerde olunca ideolojik sebeplerden dolayı maalesef şehir dışındaki hizmetler istendiği gibi yapılamadı. Bu bir memnuniyetsizlik olarak vatandaşa yansıdı.’ 

Binali Yıldırım bu çalışmaların hepsinin vatandaşı memnun etmek ve şikayetleri ortadan kaldırmak için yapıldığını açıkladı. Önemli olan vatandaşın memnuniyeti olduğunu ve bunun için bu kuruma tüzel kişilik kazandırıldığını açıkladı. 

YİKOB çalışmalarına katılacağını söyleyen Binali Yıldırım düzenlemeleri biz yapacağız dedi.Belediyenin oraya verilen bütçesini de alacağız valiye vereceğiz, valiliğin il özel idaresine vereceğiz, böylece hizmetin aksamasının, gecikmesinin önüne geçmiş olacağız.’

Kpsscafe.com.tr

15 Eyl 2016 - 20:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler