'Suriyeliler Gitmek İstese Dahi Gönderilmeyecek'  Sözüyle İlgili Bakanlıktan Açıklama

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca yapılan resmi açıklamada, Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın bir televizyon programında bahsettiği bazı konuların bağlamından çıkarıldığı belirtildi.

'Suriyeliler Gitmek İstese Dahi Gönderilmeyecek'  Sözüyle İlgili Bakanlıktan Açıklama
Haber albümü için resme tıklayın

'Suriyeliler Gitmek İstese Dahi Gönderilmeyecek'  Sözüyle İlgili Bakanlıktan Açıklama 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca yapılan resmi açıklamada, Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın bir televizyon programında bahsettiği bazı konuların bağlamından çıkarıldığı belirtildi. Bakan Fakıbaba'nın Suriyeli mültecilerin gitmesine gerek kalmayacağı şeklindeki açıklamayla ilgili , "Suriyelileri göndermeyeceğiz' şeklinde bağımsız bir ifadesi olmamakla beraber sözlerinin 'ihtiyaca binaen gitmelerine gerek kalmayacağı' bağlamında değerlendirilmesi uygun olacaktır." denildi.

Et Fiyatlarıyla ilgili, "ESK'nin belirli zincir marketlerde reyon açarak satış yapması konusu da bu çalışmaların genişletilerek yaygın ve sürdürülebilir kılınması amacına yöneliktir. Sayın Bakanımızın katıldığı televizyon programında ifade ettiği husus, bu amacı kastetmektedir. Dolayısıyla sayın Bakanın yanlış bilgilendirilmesi söz konusu değildir. Ayrıca bu konudaki çalışmalar devam ettiği için konuya ilişkin detaylar, yapılacak çalışmalar sonucunda netleşecek ve ortaya çıkan son durum kamuoyuyla paylaşılacaktır." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: http://www.gunes.com/ekonomi/bakanlik-et-ve-sut-kurumunun-bazi-marketlerde-reyon-acarak-satis-yapmasina-yonelik-calismalari-hakkinda-aciklama-yapti-821120

OLAY

BAKAN FAKIBABA'NIN AÇIKLAMASIYLA İLGİLİ CNNTÜRK'TE YER ALAN HABER

02 Eki 2017 - 17:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Vatandas - Neolithic olsun bakanin sozu bizgoruyoruz cahil vatandas olarak suruyeliler Bizden once geliyor devletimiz icin kirginiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ekim 17:16
01

Vay be - Her yerde benden önde ler hastane Postane is bulma Allah ahirete koymasin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ekim 17:16


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler