Son Dakika:Suriye'deki Şehit Sayısı 40'a Yükseldi ( El-Bab'dan Acı Haber Geldi)

Flaş ! Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı Harekatından sabaha karşı acı haber geldi. Terör örgütü DAEŞ unsurları ile şiddetlenen çatışmalarda 1 uzman çavuşun şehit düştüğü en az 9 askerin yaralandığı bildirildi.

Fırat Kalkanı Harekatından Acı Haber 1 Şehit 9 Asker Yaralı 

Ateş Gaziantep'e Düştü - 9 Asker Yaralandı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 128 gündür yürütülen Fırat Kalkanı Harekatından acı haber geldi. Fırat Kalkanı Harekatı'nın El-Bab'daki operasyonları sürüyor, DAEŞ unsurları ile çıktığı öğrenilen çatışmalarda 1 askerin şehit düştüğü 9 askerin yaralandığı bildirildi. Suriye'nin El-Bab bölgesinde şiddetlenen çatışmalarda 1 uzman çavuş şehit oldu, en az 9 asker yaralandı. Yaralı askerlerin Kilis'teki devlet hastanesine kaldırılıp tedavilerine başlandığı öğrenildi. Fırat Kalkanı Harekatı'nın 40'ıncı şehidi olan uzman çavuşun cenazesinin Gaziantep'e gönderildiği bildirildi.

RUSYA El-Bab'da İlk Kez Bombaladı

Dün öğlen saatlerinde flaş bir gelişme yaşandı. Rusya Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı jetler , Suriye'nin El-Bab bölgesinde devam eden Fırat Kalkanı harekatına destek olma amacıyla DAEŞ unsurlarına ait barınak ve araçları bombaladı. Bombalamadan sonra çok sayıda DAEŞ unsurunun öldüğü, çoğunun yaralandığı bildirildi.

Son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri, dünyadan haberler ve daha fazlası için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr | Ankara

30 Ara 2016 - 09:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler