Son Dakika : Hollanda Başkonsolosluğunda Türk Bayrağı Göndere Çekildi!

Son Dakika Hollanda Başkonsolosluğu'ndaki Hollanda Bayrağı indirildi yerine Türk Bayrağı dikildi.

Son Dakika Hollanda Başkonsolosluğunda Türk Bayrağı Göndere Çekildi! 

Hollanda ve Türkiye arasındaki gerilim yükselirken, Hollanda'nın İstanbul Başkonsolosluğundaki Hollanda Bayrağı içeriden biri tarafından indirilerek yerine Türk Bayrağı göndere çekildi. Yarım saat boyunca Türk bayrağının görüntülendi Hollanda Başkonsolosluğu'nda daha sonra Hollanda bayrağının tekrar asıldığı görüntülendi. Hollanda Başkonsolosluğu'na dışarıdan bir müdahele olmadığı öğrenilirken, içeriden bir görevlinin bu işlemi yaptığı öne sürülüyor.

Hollanda hükümetinin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Hollanda'daki gurbetçilerle biraraya gelmesini önlemesine yönelik protestolar yurt genelinde devam ederken, İstanbul Beyoğlu'ndaki Hollanda Başkonsolosluğu'nda ilginç bir görüntü objektiflere yansıdır. Hollanda'nın İstanbul Başkonsolosluğu  önünde protesto yapan Türk vatandaşları binada Hollanda Bayrağının yerine Türk bayrağının asılı olduğunu gördü. Daha sonra Türk bayrağı, içeriden birileri tarafından tekrar Hollanda Bayrağıyla değiştirildi.

Haberlere dair yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler ve daha fazlası cep telefonunuza ücretsiz gelsin istiyorsanız kpss cafe uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

12 Mar 2017 - 14:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Abdullah - Türkiye de bulunan Almanya ve Hollanda baskolonsluklarinin hepsini kapatin binalarini bir devlet kurumuna verelim birakin kendiler dusunsun yoksa adam olmaz bu fasistler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Mart 14:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler