Son Dakika.. Hakkari'den Acı Haber: Şehitlerimiz Var !

Son dakika: Kuzey Irak tarafından PKK'lı teröristler askerlerimize saldırı gerçekleştirdi. Hain saldırı sonucu 2 askerimiz şehit oldu. İşte detaylar.

Son dakika haberi Hakkari'den geldi. Alınan son bilgilere göre Hakkari'nin Şemdinli İlçesinden acı haber geldi.

Hakkari Şemdinli İlçesine bağlı Derecik Beldesi'nin karşısında bulunan sınırın diğer tarafından (Kuzey Irak)  bölücü terör örgütü üyesi PKK'lı teröristler tarafındna saldırı gerçekleşti. Hain saldırısı sonucu 2 askerimiz şehit oldu, 1 asker yaralandı.

enelkurmay Başkanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle;

"16 Kasım 2017 tarihinde Irak Kuzeyi Avaşin Basyan bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız ise ağır yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz. Türk Silahlı Kuvvetleri asil Türk milletinden almış olduğu güç ile tüm terör örgütleriyle mücadelesine en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir."

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

16 Kas 2017 - 15:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler