Son Dakika! Görüşme Bitti 'Meral Akşener Kararını Az Önce Açıkladı!'

İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret sonrası basın mensuplarının karşısına geçen iki lider açıklamalarda bulundu.

Son Dakika! Görüşme Bitti 'Meral Akşener Kararını Az Önce Açıkladı!'
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, "Değerli arkadaşlarım, Cumhuriyet Halk Partisi lideri ve değerli çalışma arkadaşlarını ziyaret nedenimiz kendilerine göstermiş oldukları üstün demokrasi hamlesine yönelik teşekkür amaçlı. Çok kirli bir senaryoyu ortadan kaldıran bir sonuçla karşı karşıyayız. Türkiye'de demokrasinin, milletin sesinin, hukukun üstünlüğünün gerçekleşmesi için gerekeni yapmak üzere onlar bir adım attılar biz de kendilerine teşekkür ediyoruz. İçeride ben bir Nisan ve 25 Ekim'de Olağanüstü 1. Kurultayımızı yaptık, orada da aziz milletimize ifade ettiğim gibi 100 bin imzayla adaylığımı sürdürdüğümü paylaşmak istiyorum. Sıfır riskle Türkiye siyasetini tanzim etmeye kalkanların başarısız olacakları açıktır. Bir demokrasi katliamının önüne geçildi. Tekrar teşekkür ediyorum, hem sayın genel başkana hem değerli arkadaşlara. Partimizin sloganı "Türkiye ve Milletimiz İYİ Olacak". dedi.

Kılıçdaroğlu, "Bizim yaptığımız demokrasinin bu topraklarda yaşamasını sağlamaktır. Bir siyasal partiye kumpas kurulması, seçimlere katılmaması için pek çok davranış sergilenmesi bizim içimize sinmeyecektir. Şunu rahatlıkla tüm vatandaşlarıma söyleyebilirim. Biz demokrasiyi savunanlar hangi parti olursa olsun, 24 Haziran'da 25 Haziran'da biz bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Tüm vatandaşlarım 25 Haziran sabahına huzur içinde uyanacaklar. Bu demokrasi birlikteliğini sürdürmenin önemli olduğuna inanıyorum. Sn. Akşener'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

25 Nis 2018 - 13:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler