Son Dakika: Görevine İade Edilen Öğretmen Üst Düzey FETÖ Yöneticisi Çıktı

Olağanüstü Hal kapsamında yayımlanan kararname ile açığa alınan, hakkındaki inceleme bittikten sonra ad görevine iade edilen öğretmenin üst düzey FETÖ yöneticisi olduğu ortaya çıktı.

Son dakika haberi sakarya'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Sakarya'da OHAL kapsmaında açığa alınan, ancak daha sonra yapılan icneleme sonucu görevine iade edilen öğretmen FETÖ'den tutuklandı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmada FETÖ'nün üst düzey yöneticisi olan bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensupları tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe teşebbüsü sonrasında, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu tarafından başlatılan FETÖ soruşturması tüm titizliği ile devam ediyor.

Soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonlar kapsamında Tekirdağ'da bir İmam Hatip Lisesinde Tarih Öğretmeni olan ve 15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrasında ilan edilen OHAL kapsamında yayımlanan Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile açığa alınan, sonra görevine iade edilen Şakir Babacan hakkında Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu derin araştırma gerçekleştirdi. Yapılan inceleme kapsamında Babacan'ın FETÖ'nün üst düzey yöneticilerinden olduğu belirlendi.

Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu tarafından verilem talimat sonrası harekete geçen Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Şakir Babacan yakalanarak emniyete getirildi.

Babacan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Babacan "Terör Örgütü Kurma ve Yönetme" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

13 Ara 2017 - 13:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler