SON DAKİKA! Gaziantep'te Polise İkinci Saldırı Yapıldı

Gaziantep'te yaşanan terör saldırısı hakkında operasyon ve çalışmalar devam eder iken, polis ikinci bir saldırı yapıldı. Gaziantep ilk saldırının şokunu atlatmadan ikinci saldırı ile büyük bir şok daha yaşadı.

10 Ocak 2017 Gaziantep terör saldırısının üzerinden sayılı saatler geçti. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan saldırı ardından bir saldırı daha gerçekleşti.

Saldırıda devriye yapan polis aracına, 3 kişi saldırıda bulundu ve polislerimize ateş açtı. Polisimiz devriye gezdiği Kavaklık Mahallesi'nde gerçekleşen saldırıya anında karşılık verildi. Polisimiz çatışmaya girdi ve saldırı yapan otomobil ara sokaklara kaçtı.

Polis aracına yapılan saldırı ardından yaya şekilde kaçmaya çalışan bir terörist çok uzaklaşamadan kıskıvrak yakalandı. 2 terörist ise hala aranıyor.

Olay yerinde güvenlik önlemleri 2. saldırı sonrasında 2 katına çıkartıldı.  Tüm güvenlik güçleri Gaziantep sokaklarında büyük önlemler almış durumda.

GELİŞMELERİ TAKİPTE KALMAK ADINA MOBİL UYGULAMAMIZ İÇİN TIKLAYINIZ. FACEBOOK GRUBUMUZ İÇİN TIKLAYINIZ.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

10 Oca 2017 - 20:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Fifi - Allah belasını versin polisimize askerimize kurşun sıkanların elleri kirilsin cigerleri sökülsün

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ocak 20:07
01

Gaziantep - Vatan hainlerinin hepsinin RABBİM tez zamanda belasını versin...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ocak 20:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler