Şanlıurfa'da Korkunç Kaza! Ölü ve Yaralılar Var

Şanlıurfa'da iki tır çarpıştıktan sonra şarampole yuvarlandı, kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da aynı yöne giden iki tır çarpıştıktan sonra şarampole devrildi. Kazada aynı araçtaki iki sürücü sıkıştıkları kabinde feci şekilde can verirken, diğer tırın sürücüsü kazadan yaralı olarak kurtuldu.  

Şanlıurfa'da aynı yönde seyir halinde olan iki tır henüz öğrenilemeyen bir sebeple çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki tır şarampole devrildi. Aynı tır içindeki iki sürücü sıkıştıkları kabinde feci şekilde can verirken,  diğer sürcüü yaralı olarak kurtuldu. Kazayı gören diğer tır sürücüleri durumu polis , itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirerek arkadaşlarının yardımlarına koştu.

Yaralı sürcüü Durmuş Ali Ö, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Diğer tırdaki sürücülerin çıkarılması için büyük bir çaba sarf edildi. Şoför kabininde sıkışan ve burada feci şekilde hayatını kaybeden iki sürücüye 1 saatlik çalışmanın sonunda erişildi. Şoförlerin dönüşümlü olarak görev yaptığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KPSSCAFE - ANKARA

09 Mar 2018 - 09:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler