Rektör, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Basın Biriminin Başına Eşini Atadı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü basın birimine rektör, sekreter olan eşini atadı. İşte detaylar.

Son dakika haberi İzmir'den geldi. Alınan son bilgilere göre İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mustafa Güden, üniversite bünyesinde sekreter olarak çalışmakta olan eşini basın biriminin başına atadı.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde 7 yıldır rektörlük yapmakta olan Mustafa Güden, sekreter olarak görevini üniversite bünyesinde devam ettirmekte olan eşi Gülay Güden'i, enstitünün Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Şube Müdürü olarak atadı.

Yapılan bu atama sosyal medya üzerinde tepkilere neden oldu.

Kpsscafe.com.tr |  Ankara

09 Ağu 2017 - 14:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Zafer ATEŞ - 20 yıldan fazla zamandır bu kurumda görev yapıyorum. Kurucu Rektör Prf. Dr Erdal Saygın ve Prf. Dr Mustafa Güden kadar personeline değer veren ve önemseyen bir Rektör görmedim.Bu iftirayı atanları kınıyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ağustos 14:25


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler