Polis Adaylarının Bekleyişi Sona Eriyor: 21. Dönem POMEM Duyurusu 26 Ocak 2018'de Yayımalanacak

Polis Akademisi Başkanlığı 21. dönem POMEM mülakat yer ve tarihlerini adaylara 26 Ocak 2018 günü açıklayacağını duyurmuştu. Beklenen açıklama için son saatlere girildi. Peki mülakat yer ve tarihleri hangi sayfada yayımlanacak?

Polis olmak isteyen on binlerce adayın büyük bir merakla beklediği açıklama önceki gün Polis Akademisi Başkanlığından geldi.

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sayfası (pa.edu.tr) üzerinden önceki gün yapılan açıklamada 21. dönem POMEM 13 bin polis alımında fiziki yeterlilik sınavını geçen ve sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sınava ne zaman alınacağına yer verildi.

Akademi resmi internet sayfası üzerinden yapılan açıklamada 21. dönem POMEM sözlü sınavları ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"21. Dönem POMEM Mülakat Sınavları 29 Ocak-10 Şubat 2018 Tarihleri arasında yapılacaktır. 26 Ocak 2018 Tarihinde Adayların Mülakat Sınav Giriş Belgeleri Başkanlığımız internet sitesinden (www.pa.edu.tr) yayınlanacaktır."

Sözlü Sınav Tarihleri Belli Oluyor

POMEM'lerde polis olmak için başvuru yapan adayların sözlü sınav tarih, saat ve yerleri 26 Ocak Cuma günü adaylara duyurulacak. Mülakat yer ve tarihleri Akademi resmi internet sayfası üzerinden duyurulacak.

Duyuru yayımlandığı anda Kpsscafe.com.tr olarak takipçilerimize bildirim göndereceğiz. Duyuru geldiği anda bildirim almak için mobil uygulamamızı indirin ve bildirimleri açın.

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz

Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

25 Oca 2018 - 22:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler