Özel Hastanenin Yeni Doğan Ünitesinde Skandal Görüntüler: Çığlıklar ve Kahkahalar

Şanlıurfa'da bir özel hastanede çekildiği iddia edilen görüntülerde, yeni doğan ünitesine bir farenin kaçtığı görülmekte. İşte o görüntüler.

Özel Hastanenin Yeni Doğan Ünitesinde Skandal Görüntüler: Çığlıklar ve Kahkahalar
Özel Hastanenin Yeni Doğan Ünitesinde Skandal Görüntüler: Çığlıklar ve Kahkahalar
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa'da özel bir hastanenin yeni doğan servisine ait olduğu iddia edilen ve 1 ay öncesine ait olduğu bildirilen görüntülerde üniteye bir farenin girdiği görülmektedir.

Atatürk Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir özel hastanenin yeni doğan bakım ünitesinde meydana gelen olayda, kentte yayın yapmakta olan ’Urfadabugun. com’ isimli internet sitesinde bazı görünrüler yayımlandı. Yayınlanan görüntülerde, hastanenin yeni doğan ünitesine giren bir fare bebeklerin tedavi amaçlı konulduğu kuvözlerin üzerinde görüldü.

Fareyi fark eden hastane çalışanı bir hemşire durumu temizlik görevlilerine bildirdi. Eline süpürge ve kürek alan personeller servise girerek fareyi yakalamak için kovalamacaya girdi. Zaman zaman çığlık, zaman zaman da kahkahaların atıldığı fare yakalama operasyonunda köşeye sıkıştırılan fare üzeri plastik kapla kapatılarak yakalanabildi.

1 ay öncesine ait olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili hastane yetkililerinden bir açıklama gelmedi.

Kpsscafe.com.tr | Ankara

14 Eyl 2017 - 22:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler