Oyuncak Bebek İsteyen Minik Kıza Cinsel İstismarda Bulunup Kaçırdı, Ardından İmam Nikahı Kıydı!

Skandalın adresi Diyarbakır! 29 yaşındaki adam 15 yaşındaki kıza aylarca cinsel istismarda bulundu. Bu olaylar ardından minik kızı kaçırıp nikahına aldı. Olay ortaya çıkınca sanık hapis cezasına çarptırıldı. İşte o adamın hapis cezası ve tüm detaylar...

Oyuncak Bebek İsteyen Minik Kıza Cinsel İstismarda Bulunup Kaçırdı, Ardından İmam Nikahı Kıydı!

Diyarbakır ilimizde gerçekleşen olayda, 15 yaşındaki S.E, 29 yaşındaki M.T tarafından 3.5 ay boyunca cinsel istismara uğradı. Sanık kısa bir süre sonra kızı kaçırdı ve imam nikahı kıydı.
 
İddialar üzerine mahkemeye çıkan sanık, minik kızın rızasının olduğunu ifade etti. Mahkeme ise 15 yaşını bitirmemiş mağdurun rızasının hukuken geçerli olamayacağına' karar verdi. Mahkeme sanığın 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçları kapsamında 15 sene 10 ay hapis yatmasını uygun gördü.

İfade verirken sık sık ağlayan 15 yaşındaki minik kızın babası ve annesi sanıktan şikayetçi olmadı. Mağdur ise zorla kaçırıldığını ve şikayeti olduğunu gözyaşları içinde anlattı. Üstelik bu olaylardan iki gün önce küçük kız babasından oyuncak bebek istemişti.

KPSSCAFE.COM.TR ANKARA

09 Ağu 2017 - 23:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler