Muş'ta 2 Metrelik Yılan Yüzünden 12 Köy Karanlıkta Kaldı

Muş'ta 12 köyün elektrik kesintisi yaşaması üzerine enerji nakil hattına giden ekipler şok oldu.

Muş'ta 2 Metrelik Yılan ! 12 Köy Karanlıkta Kaldı 

Muş'ta 12 köyü besleyen Sürügüden enerji hattında 2 metrelik bir yılan dolayısıyla oluşan arıza 15 saatte anca giderildi.  Muş'ta 12 köyü besleyen Sürügüden enerji hattında çıkan arıza sonrası bölgeye giden ekipler büyük şok yaşadı. 2 Metre uzunluğundaki yılan, iletim kabloları ve elektrik direği arasındaki akıma kapılarak telef olurken, yılanın kısa devreye neden olduğu ve elektrik kesintisinin sebebinin de bu olduğu açıklandı.

Köylüler tarafından gelen ihbarlar sonrası bölgeye intikal eden Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekipleri, direkleri tek tek gezerek arızayı bulmak için çaba sarf etti. Yaklaşık 15 saatlik araştırma sonunda gezici ekipler Sürügüden enerji nakil hattındaki elektrik direğinde can vermiş olan yılanı fark ettiler. Direğe çıkan ekipler , akıma kapılarak telef olan hayvanı indirdikten sonra köylere tekrar elektrik verildi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

02 May 2017 - 14:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler