Milli Savunma Bakanlığı'ndan Beklenen Fırat Kalkanı Açıklaması

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında Fırat Kalkanı Harekatı'nda ikmal faaliyetlerine açıklık getirilmiştir. DAEŞ'in elinde kaç Türk Askeri olduğunu açıklayan MSB'nin açıklamasının tamamı haberimizde...

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan 16 askerimiz 23 Aralık 2016 tarihinde memleketlerinde defnedilmiştir. 

Milli Savunma Bakanlığı 23 Aralık 2016 tarihinde resmi web sayfasında bir açıklama yapmış ve kamuoyuna duyurmuştur. Açıklama doğrultusunda Fırat Kalkanı Harekatı'nda ikmal faaliyetlerine açıklık getirilmiş ve DAEŞ'in elinde kaç askerimizin olduğu açıklanmıştır. 

Milli SAVUNMA BAKANLIĞI açıklaması kapsamında DAEŞ'in elinde şuanda 3 adet Türk Askeri bulunmaktadır. Milli SAVUNMA BAKANLIĞI, bu açıklama yanında sosyal medyada çıkan haberlerin gerçekdışı ve asılsız olduğunu açıklamıştır. 

''Kahraman askerlerimiz Vatan ve Millet savunması uğrunda canlarını hiçe sayarak büyük bir özveriyle mücadelelerini sürdürmektedirler.'' diyen Milli Savunma Bakanlığı, bölgedeki çalışmaların ve operasyonların devam ettiğini de açıklamıştır. 

Son günlerde sosyal medyada çıkan Türk Askerine yönelik olarak yapılan şiddet içeren vieoların gerçek olmadığını açıklayan Milli Savunma Bakanlığı, ''Bazı basın ve yayın organlarında Fırat Kalkanı Harekatı'nda ikmal faaliyetlerine ilişkin asılsız haberler yer almaktadır.'' diyerek açıklamasına başlamıştır. Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklaması tam olarak şu şekildedir;

''FIRAT KALKANI HAREKATI'NDA İKMAL FAALİYETLERİNE İLİŞKİN BASIN AÇIKLAMASI
Bazı basın ve yayın organlarında Fırat Kalkanı Harekatı'nda ikmal faaliyetlerine ilişkin asılsız haberler yer almaktadır.
   Fırat Kalkanı Harekâtının başladığı 24 Ağustos 2016 tarihinden itibaren lojistik fonksiyon sahalarına giren tüm konularda birliklerin muharebe müessiriyetini en üst seviyede tutacak şekilde faaliyetler sürdürülmektedir.
   Sınır ötesinde üs bölgelerinin açılması ile beraber personelin ibatesinin en iyi şekilde sağlanabilmesi maksadıyla ilgili Mülki İdare Amirlikleri de görevlendirilmiştir.
  Sonuç olarak; harekât bölgesinin tüm istekleri, TSK adına ikmal faaliyetlerini yürütmekten sorumlu olan Milli Savunma Bakanlığı ve K.K.K.lığınca mevcut ikmal/tedarik sistemi içerisinde eksiksiz olarak karşılanmaktadır.
   Kahraman askerlerimiz Vatan ve Millet savunması uğrunda canlarını hiçe sayarak büyük bir özveriyle mücadelelerini sürdürmektedirler.
   Hükümetimiz askerlerimizin yurt içinde ve dışında her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olmuştur.
   Aziz Milletimiz, ordusunun yanındadır. Türkiye, 'tek yürek' Fırat Kalkanı Harekatını desteklemektedir.
   Aziz Milletimiz ve Devletimizin desteğiyle Fırat Kalkanı Harekatımız planlandığı gibi başarıyla devam etmektedir.
     
        Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.''
 
Konu hakkındaki gelişmeler ve daha fazlası için KPSS CAFE Haber Sitesini takip etmeye devam ediniz. Sosyal medya ve mobil uygulamalardan bizlere rahatlıkla erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca grubumuza üye olarak gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. Grubumuza üye olmak için lütfen TIKLAYINIZ
Kpsscafe.com.tr|ANKARA 

23 Ara 2016 - 21:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler