MHP Milletvekili Halaçoğlu:" Doğu Perinçek Cumhurbaşkanı Mı?"

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu'ndan Referandum açıklaması! Yusuf Halaçoğlu: " Millet için, Cumhuriyet için, Türklüğün bekası için hayır diyorum"...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili , Türk Tarih Kurumu Eski Başkanı Yusuf Halaçoğlu, MHP Genel Başkanı'nın "Doğu Perinçek yerine Sn. Erdoğan'ı seçerim" açıklamasıyla ilgili konuştu. Yusuf Halaçoğlu:"Eğer Doğu Perinçek ve hayırcı yoldaşlarıyla Recep Tayyip Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa kesinlikle istisnasız Sayın Erdoğan'ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır. Bunlar çılgına dönüp kudursalar da millet için, Cumhuriyet için, Türklüğün bekası için evet diyeceğiz" dedi. Ben de bir Türk milliyetçisi olarak ikisini de tercih etmediğimi ilan ediyorum.

Sebebi de bu Anayasaya değişikliğine Millet için, Cumhuriyet için, Türklüğün bekası için hayır diyorum. Sahi Doğu Perinçek cumhurbaşkanı mı? Neden örnek o? Tercih Devlet bey olsaydı veya başka bir Türk milliyetçisi olsaydı olmaz mıydı? Keşke bana Türklükle gelmeyin, Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldım diyen, fetö ve pkk ile kol kola olan birini de tercih etmeseydi? Hele hasap soracağım diye ilan ettiği birine bu kadar güvenmeseydi? Türk milliyetçileri, bu anayasaya birileri evet veya hayır dediği için değil, bu anayasa ile ülkenin tek adama teslimine karşı çıktığı için hayır diyor. Herkes bunu böyle bilsin."

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

07 Şub 2017 - 16:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler