MHP Genel Başkanı :" Ülkücü Hiç Bir Şeyi Yarım Bırakmaz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel başkan adaylarından Sinan Oğan'a yapılan saldırıya ilişkin "ülkücü hiç bir şeyi yarım bırakmaz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Iğdır Eski Milletvekili Sinan Oğan'a yönelik gerçekleştirilen saldırıya yönelik kendisine yöneltilen soruya yanıt verdi. 

MHP Lideri :"Bunun neresini değerlendireyim? bir kişi geliyor kürsüyü yıkıyor, kimseye bir şey olmuyor. Ülkücü hiç bir şeyi yarım bırakmaz" şeklinde konuştı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin TBMM Grup toplantısı sonrasında, gazetecilerin gündeme dair sorularına yanıt veren MHP Genel Başkanı Bahçeli , Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı "Dilerseniz birlikte gidelim" çağırsına ilişkin: "Herhangi bir görüşmemiz olmadı. Almanya, Avusturya ve Hollanda yönetiminin tutumları değişmediği taktirde sayın cumhurbaşkanı eğer Avrupa'ya gidecekse onu yalnız bırakmayacağım" dedi.

MHP'den ihracı istenen milletvekilleriyle ilgili kendisine sorulan soruya, sürecin tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Bahçeli, savunma için verilen sürenin beklendiğini söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi'nden daha önce Genel Başkan Adayları Meral Akşener, Ümit Özdağ ihraç edilmişti. Sinan Oğan'da bir dönem ihraç edilmiş daha sonra mahkeme kararıyla tekrar partiye dönmüş fakat milletvekili adayı gösterilmemişti. MHP'den ihracı istenen kişiler Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan, İsmail OK ve Sinan Oğan olarak açıklanmıştı.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

07 Mar 2017 - 14:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler