Manisa'da Korkutan Deprem! Çevre İllerden Hissedildi

Son Dakika: Manisa'da halkı korkutan deprem. Depremin merkez üssü ve şiddeti belli oldu.

Manisa'da Korkutan Deprem! Çevre İllerden Hissedildi 

Çanakkale beşik gibi sallanırken, Manisa'dan da bir deprem haberi geldi. Sabah saatlerinde meydana gelen deprem sonrasında can ya da mal kaybı olmadığı öğrenildi.

Manisa'nın Şehzadeler İlçesinde sabah saatlerinde 4.3 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremle ilgili  Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan yapılan tespite göre , deprem 7 km derinlikte saat 08.32 'de meydana geldi. Merkez üss Manisa Şehzadeler ilçesi olarak belirlendi.

Deprem sonrası halkın panik halinde sokağa çıktığı öğrenilirken, herhangi bir mal ya da can kaybının olmadığı öğrenildi. Bir süredir yurdun çeşitli yerlerinden deprem haberleri geliyor. Özellikle Çanakkale'deki depremler sonucunda bir çok vatandaş evsiz kalmış durumda. Adıyaman'dan da sık sık deprem haberleri gelmeye başladı. Son depremlere dair bilgilendirmeleri siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

02 Nis 2017 - 11:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler