Maliye Bakanı: " 16 Yılda Milletimizin Refahını Arttırdık"

Maliye Bakanı Naci Ağbal, TBMM Genel Kurulu'nda gündemdışı söz alan CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ın emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, TBMM Genel Kurulu'nda gündemdışı söz alan CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ın emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Yalım, emeklilikte yaşa takılanlar için seçimden sonra bir kez düzenleme yapılacağını, emekli maaşlarının da asgari ücrete getirileceğini, emeklilere iki kere ikramiye verileceğini ifade etymişti. Söz alan Maliye Bakanı, Yalım'ın vaatlerinin gerçekci olmadığını öne sürerek, "Anladığım kadarıyla bu ülkede değil, başka bir ülkede yaşıyor. Gitmiş öyle bir fotoğraf bulmuş ki benim anladığım fotoğraftaki Türk aile değil.Ülkenin gerçeklerini görmeyen, kulakları duymayan, AK Parti'nin 16 yıldır yaptığı hizmetleri görmeyen bir siyasetle karşı karşıyayız." ifadesini kullanan Ağbal, "16 yıldır emekililerin, çalışanların, milletimizin refahını biz artırdık. Kürsüde salladığınız fotoğrafın ne olduğunu bilmeyecek kadar olaylardan uzaksınız. Merak etmeyin, vatandaş zaten sizin söylediklerinize inanmıyor, inandırcılığınız yok." dedi

KPSSCAFE - ANKARA

24 Nis 2018 - 17:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Yusuf - 16 yıldır işsizlikten, millete yüklediğiniz vergilerden, torpillerden ve adaletsizlikten milletin ömrünü yediniz hangi refahtan bahsediyorsunuz millet bıktı sizden artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 17:11


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler