Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Çarpıcı Açıklamalar! ''8 milyon işsiz var. Sizin cepleriniz dolar dolu.''

Kemal Kılıçdaroğlu, hukümete karşı büyük açıklamalar yaptı! İşte ayrıntılar...

Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin yorumlarda bulundu. 

Kemal Kılıçdaroğlu, gündemdeki rektör seçimleri, mavi marmara, başkanlık sistemi, rejim tartışmaları ve işsizler hakkında konuştu. 

Kemal Kılıçdaroğlu, ülkede bugün 8 milyon işsiz olduğunu sözlerine ekledi. Hakkı yenen herkesin yanında olduğunu açıkladı. 

İşte o çarpıcı açıklama;

''Mağdurlara sahip çıkmak suçsa ben o suçu işliyorum. Bütün mağdurlara sahip çıkacağım. 'Allah ne demiş bizi o ilgilendiriyor' diyor. Yüce yaradan, 'Kul hakkı yemeyiniz' diyor. Mağdurların burnundan getirdiniz. Linç edilen erlerin hakkını sordunuz mu? 8 milyon işsiz var. Sizin cepleriniz dolar dolu. O ayakkabı kutularına dolar sokmak kimin iradesiydi? 700 milyar liralık kol saati kimin iradesiydi? Bu lafı etmek için kul hakkı yememek lazım. Bu lafı etmek için adaletten ayrılmamak lazım. Zulme karşı susmayacağız, çünkü zulme karşı susan dilsiz şeytandır.''

Gündem hakkındaki gelişmeler ve haberler için bizi takip etmeye devam ediniz. Sosyal medyadan ve android ile ios uygulamamızdan haberlerimizi takip edebilirsiniz.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

15 Kas 2016 - 15:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler