Kaymakamın İçinde Olduğu Makam Aracı Kaza Yaptı! Ölü ve Yaralılar Var

Pötürge İlçe Kaymakamı Erkan Savar'ın içinde olduğu makam aracı trafik kazası yaptı. 2 kişi hayatını kaybeder iken 6 kişi ağır yaralandı. detaylar kpsscafe'de...

Makam Aracı Kaza Yaptı! Ölü ve Yaralılar Var

Malatya Pötürge İlçe Kaymakamı Erkan Savar'ın makam aracı 2 Şubat 2017 akşam saatlerinde karşıdan gelen başka bir araç ile kafa kafaya çarpıştı. Olayda karşı araçtaki 2 kişi hayatını kaybeder iken, 6 kişi yaralandı. Olay yerindeki yaralılar ambulanslar ile hastanelere getirilerek tedavilerine başlandı. Bir yaralının durumunun ağır olduğu açıklandı. Kaymakam Savar'ın ise durumunun iyi olduğu, kolunda kırık olabileceği biliniyor.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Pötürge İlçe Kaymakamı Erkan Savar'ın içinde olduğu makam aracının karıştığı trafik kazası ile ilgili şu açıklamada bulundu;  “Kaymakam beyin aracı Malatya tarafından geliyor, diğer araçta gelirken Tepehan Nemrut mevkiinde kafa kafaya çarpışıyorlar. Karşı taraftaki araçta 5 kişi var 2’si ölüyor ve diğer arkadaşlarımız yaralı. Bizim araçta kaymakam bey, koruması ve şoförü hafif yaralılar. Pütürge’ye hemşerilerimize geçmiş olsun diyorum"

Gündem haberlerinden anında haberdar olmak için kpsscafe haber sitesi...

Facebook memur grubumuza katılmak için--->tıklayınız ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek isterseniz ----> tıklayınız  android uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek isterseniz ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

03 Mar 2017 - 01:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler