Kadın ve Erkek 3 Bin 500 Kişi Alınacak! Şimdiden 8 Bin Başvuru

İstanbul'da çalışmaları süren yeni havalimanında 3 bin 500 özel güvenlik görevlisi istihdam edilecek. Kadın ve erkek özel güvenlik alımına kısa sürede 8 binden fazla başvuru yapıldı.

20 Günde 8 Bin Kişi Başvuru Yaptı! 3 Bin 500 Kişi Alınacak

İstanbul Yeni Havalimanında istihdam edilecek 3 bin 500 kişilik güvenlik görevlisi alımına bugüne kadar özel güvenlikçi alımlarına yapılan en yüksek başvuru geldi. 20 günde 8 bin kişi başvuru yaptı.

İlk etabı 29 Ekim'de açılacak olan Yeni Havalimanı için ihtiyaç duyulan güvenlik görevlisi alımına rekor düzeyde başvuru gerçekleşti. Mega Proje, inşaatı sırasındaki çalışan sayıyla istihdama katkı sağlamıştı. Projenin tamamlanmasıyla birlikte binlerce kişinin burada istihdam edileceği biliniyordu. İstanbul Yeni Havalimanı için 1 şubat'ta yayımlanan kadın ve erkek 3 bin 500 kişilik alıma 8 binin üzerinde kişi başvurdu.  

Yeni Havalimanında güvenlik görevlisi olabilmek için adayların 35 yaşını aşmamış, vardiyalı çalışmaya uygun, askerliğini tamamlamış, diksiyon ve sözlü iletişimin yüksek olması gerekiyor. Ayrıca kadın ve erkek personel için isteğe bağlı ücretsiz maksimum 4 kişilik lojmanlar ve sosyal alanlar tahsis edilecek.

BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

KPSSCAFE - ANKARA

25 Şub 2018 - 09:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Servet - 35 yaş sınırını kaldırın artık... 35 yaş üstündekiler evlerine ekmek götürmesinlermi... çok saçma hareket ediyorsunuz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 09:21
01

turan - ben turan özel kuvetler subayı olmak istiyorum lise 3e gi,diyorum 18 yaşındnayım ne yapmalıyım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 09:21


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler