Jandarma Kadrolu Sivil Memur Alımı Başvuru Sonuçları Neden Halen Açıklanmadı?

Jandarma Genel Komutanlığı sivil memur alımı başvuru sonuçları için adayların bekleyişi devam ediyor. Peki sonuçlar neden hala açıklanmadı? Sonuçlara nasıl ulaşabilirim? Başvuru sonuçları hangi sayfadan açıklanacak?

Jandarma Genel Komutanlığı sivil memur alımı başvuru sonuçları halen açıklanmadı.

Binlerce kişinin başvuru yaptığı Jandarma sivil memur alımı başvuru sonuçlarının bugün açıklanması gerekiyordu. Jandarma tarafından yayımlanan başvuru kılavuzunda sonuçların 11 Aralık 2017 günü adaylara duyurulacağı belirtilmişti. Ancak 11 Aralık'ın mesai saati sona erdi ve akşam saatlerine girildi. 11 ve 12 Aralık'ın sona erdi ancak hala sonuçlar açıklanmadı. Sonuçların açıklanmaması, adaylar tarafından tepki ile karşılandı.

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Jandarma sivil memur alımı sonuçlarının 11 Aralık'ta açıklacağı duyurulmuştu. Ancak hala bir sonuç açıklama duyurusu gelmedi.

Yoğun Başvuru

Jandarma sivil memur alımının en az lise mezunu adaylar arasından yapılması ve KPSS puan şartının da 50 olarak istenmesi nedeniyle yoğun başvuru olduğu biliniyor. Gecikmenin yoğun başvuru nedeniyle olduğu tahmin ediliyor.

Başvurularda da Sıkıntı Çıkmıştı

Sivil memur alımı başvuruları esnasında başvuru ekranı ciddi hatalar vermiş, binlerce aday başvuru yapmakta büyük sıkıntılar çekmişti. Sürekli gelişmekte olan internet çağında 90'lı yılların sistemini kullanmaya devam eden Jandarma Genel Komutanlığı, uzman erbaş alımı başvurularında da süreçte adaylara sıkıntı yaşatmıştı.

Jandarma Genel Komutanlşığının adayları daha fazla bekletmemesi ve sonuçları bugün açıklaması gerekmektedir.

Sonuçlar açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> tıklayın

KPSSCAFE ios uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

13 Ara 2017 - 11:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

enes - hizmetli3 82,41 sizce gelir inşAllah boşa beklemeyim mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 11:25
06

Kobra komendr - nasıl alıyorsunuz 86 , 82 gibi yüksek puanlari anlamıyorum arkadaş. Ben bakmiyim sonuçlara o zaman puan 65. VHKİ için başvurmuştum puanlar hep böyle yedik biz. ....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 11:25
05

İslam - Jandarma sadece vasatlıktan ibaret sadece bu küçük bir sıkıntı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 11:25
03

Nilgün - Jandarma hizmetli alımları sözde 11 de aciklanacakti halen daha merakla bekliyoruz.bi açıklama dahi yapılmadı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 11:25


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler