İzmit'te Feci Olay: 16 Yaşındaki Öğrencisine 3 Yıldır...

İzmit'te 16 yaşındaki kıza özel öğretmeni tarafından 3 yıl tecavüz edildiği iddia edildi. Bu flaş iddia üzerine öğretmen yakalandı. İşte detaylar.

Son dakika haberi İzmit'ten geldi. Alınan son bilgilere göre İzmit'te 16 yaşındaki bir öğrencinin, özel ders aldığı öğretmeninin tecavüzüne uğradığı iddia edildi. 

Y.Ö. isimli 16 yaşındaki öğrenci 3 yıldır öğretmeninin tecavüzüne uğradığını belirtirken, ailesinin şikayeti üzerine öğretmen Ahmet E. Kartepe İlçesi’nde bulunan evinde polis ve jandarmanın baskını ile yakalanarak gözaltına alındı.

Özel bir eğitim merkezinde dersler verdiği öğrenilen Ahmet E. isimli kişi, polis merkezine getirildi. Ev ve eğitim merkezinde de arama yapan polis ekiplerinin, olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

15 Kas 2017 - 20:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler