İYİ Partili Koray Aydın: Çatı Aday İstemiyoruz

Cumhurbaşkanlığı seçimi için her partinin kendi adayını çıkarması durumunda muhalefetin başarı gösterebileceğini söyleyen İYİ Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcılarından Koray Aydın, İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı Adayının Akşener olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçimi için her partinin kendi adayını çıkarması durumunda muhalefetin başarı gösterebileceğini söyleyen İYİ Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcılarından Koray Aydın, İYİ Parti'nin adayının Genel Başkanları Meral Akşener olduğunu, çatı aday fikrine sıcak bakmadıklarını söyledi.

Fox TV'de İsmail Küçükkaya ile canlı yayına katılan Aydın, "Biz motive olduk, Genel Başkan 5 ayda 56 il gezdi. Yola çıkarken cumhurbaşkanı adayı olduğunu deklare etti. Hiç çalışmayan ve bekleyen, adaylık için teklif bekleyen Sayın Abdullah Gül'ün ismi geçiyor. Çatı adayda yokuz.Parlamenter sistem istiyoruz. Hukukun üstünlüğü istiyoruz. Her parti en güçlü ismiyle çıksın. CHP ve SP 'En güçlü adayımız Gül' diyorsa onunla çıksın. Bizim en güçlü adayımız Akşener. HDP de kendi adayını çıkarsın" ifadelerini kullandı.

CHP'den istifa edip İYİ Partiye katılan 15 vekille ilgili soruya da yanıt veren Koray Aydın, "Onlar YSK'nın bizim seçime girmemizi engellemesine yönelik atak yaptılar. Hayatımız boyunca kendilerine teşekkür edeceğiz. Bu arkadaşlarımız istedikleri an gidebilirler ya da kalabilirler" ifadelerini kullandı.

KPSSCAFE - ANKARA

25 Nis 2018 - 12:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler