İYİ Parti Lideri Akşener: "Abdullah Gül'ün Adaylığından Mutluluk Duyarım, Ama..."

İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener'den son dakika Abdullah Gül Açıklaması.

İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, 11. Cumhurbaşkanı, Eski Dışişleri Bakanı ve Kayseri Milletvekili Abdullah Gül'ün 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşecek erken seçimlerde adaylığını açıklaması durumunda mutluluk duyacağını fakat, kendisinin 100 bin imzayla Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayacağını , bu kararından dönmeyeceğini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "Ben Sayın Gül'ün adaylığından büyük mutluluk duyarım. Sayın Gül aday olduğu takdirde gerçekten çok sevinirim, başarılar dilerim. Ama bir yıl evvel yola çıkmış ve her gittiği yerde adaylığını 100 bin imza üzerinden ilan etmiş bir kadın olarak benim bu adaylığımı geriye almam mümkün değil" dedi.

Son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri, kamuya personel alımları ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KPSSCAFE - ANKARA

26 Nis 2018 - 12:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler