Hükümetten Merkez Bankasındaki İstifayla İlgili İlk Açıklama

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Merkez Bankası PPK Üyesi Ahmet Faruk Aysan'ın istifası sonrası açıklama...

Hükümetten Merkez Bankasındaki İstifayla İlgili İlk Açıklama

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, PPK Üyesi Ahmet Faruk Aysan'ın istifasına ilişkin sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinde açıklama yaptı.  Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Merkez Bankasındaki istifayla ilgili İngilizce bir açıklama yaptı. Şimşek: "Aysan kişisel nedenlerle görevinden ayrıldı, akademik kariyerine geri dönüyor." dedi.  Bakan Şimşek, Aysan'a çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür etti.

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu üyesi Ahmet Faruk Aysan'ın akademik kariyerine dönmek üzere istifa ettiği haberi sabah saatlerinde alınmıştı. Aysan'ın, akademik çalışmalarına uzun bir süre ara verdiği ve bu çalışmalara tekrar dönmek için Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu üyeliğinden istifa ettiği öğrenilmişti. Aysan: "Daha çok akademik çalışmalarıma zaman ayırmak için akademiye geçtim. Zaten profesörlüğüm de gelmişti" dedi.

Ekonomideki son dakika gelişmeleri, kamudan haberler, kamu personeli alımları ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

05 Nis 2017 - 13:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler