Her Gün Trafik Kazalarına Yüzlerce Vatandaş Kurban Gidiyor! Bu Akşamın Bilançosu İçler Acısı

Türkiye'de her gün, neredeyse her saat onlarca trafik kazası meydana geliyor. Bu akşam meydana gelen 3 trafik kazasında çok sayıda can kaybı ve 52 yaralı bulunuyor. Olaylar hakkındaki son durum haberimizde...

Her Gün Trafik Kazalarına Yüzlerce Vatandaş Kurban Gidiyor! Bu Akşamın Bilançosu İçler Acısı

Her gün trafik terörüne yüzlerce kurban gidiyor. Çok sayıda vatandaş, tarfik kazalarında can veriyor.

İçinde çocukların da bulunduğu can kayıpları her geçen gün artıyor. Bu akşam ve gece yarısı gerçekleşen 3 adet trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti 52 kişi ise yaralandı. Samsun'da TIR ile çarpışan halk otobüsü şarampole yuvarlandı. 28 kişi yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu biliniyor. Kaza hakkında soruşturma sürüyor.

Şanlıurfa'da minibüs devrildi. Olayda 18 kişi yara aldı. Yaralıların tedavileri devam eder iken polis soruşturmalara başladı.

Muğla'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. 4 kişi hayatını kaybeder iken 6 kişi ağır şekilde yaralandı. Üstelik hayatını kaybedenlerden biri çocuk. Can pazarının yaşandığı Muğla'da ölü ve yaralıların akrabaları sinir krizi geçirdi.

KPSSCAFE.COM.TR ANKARA

04 Ağu 2017 - 01:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler