FLAŞ! İzmir'de Patlama Sesleri Yankılandı

İzmir'de yaşanan olayda teröristler cam şişelere yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıları infilak ettirdi. Olayda ölü ya da yaralı var mı? saldırıyı kim üstlendi? haberimizde...

İzmir'de Patlama Sesleri! Teröristler EYP İntifilak Ettirdi

İzmir Buca'da gece geç saatlerde yaşanan olay, boş bir arazide gerçekleşti. Teröristler boş araziye iki adet cam şişe içinde el yapımı patlayıcı yerleştirerik attı.

İnfilak eden bir patlayıcı ardından İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi araştırmalarına başladı. olay ile ilgili soruşturma devam ediyor. Olayda ölü ya da yaralı olduğunu dair bir açıklama yapılmadı. Boş arazide gerçekleşen patlamanın can kaybına neden olmadığı sanılıyor.

ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

10 May 2017 - 10:06 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler