Filistin'de Ramazan Ayında Boşanmak Yasaklandı

Filistinli bir hakim, oruçlu olan bazı çiftlerin hızlı ve yanlış karar verdiğini öne sürerek ayrılmak isteyenlerin başvurularının Ramazan ayı boyunca kabul edilmeyeceğini söyledi.

Filistin'de Ramazan Ayında Boşanmak Yasaklandı 

Filistinli bir hakim, oruçlu olan bazı çiftlerin hızlı ve yanlış karar verdiğini öne sürerek ayrılmak isteyenlerin başvurularının Ramazan ayı boyunca kabul edilmeyeceğini söyledi.  Filistin Şeriat Mahmekeleri Başkanı Mahmud El-Habaş, Ramazan ayı içerisinde boşanma başvurularının diğer aylara nazaran çok olması nedeniyle , oruçlu vatandaşların hızlı ve yanlış karar vermeye müsait olduğunu öne sürerek, mübarek ramazan ayı içerisindeki tüm boşanma başvurularının reddedileceğini söyledi.

Ramazan ayı boyunca Filistin Şeriat Mahkemeleri boşanma dilekçelerini kabul etmeyecek. Filistin Şeriat Mahkemelerinden yapılan resmi açıklamada, "Bazı çiftler oruçlu oldukları için hızlı ve yanlış karar verebiliyor. Açlık ve sigarasızlık problem çıkarma sebebi olabildiğinden yanlış ve hızlı kararlar alınıyor. Bu nedenle Ramazan ayı bitene kadar boşanma başvurusu alınmayacak" ifadeleri kullanıldı.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

29 May 2017 - 16:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler