Cumhurbaşkanı'ndan Gündem Değerlendirmeleri! 2026 Hazırlıkları Sürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündem açıklamaları yapmaya ve referandum hakkında değerlendirmelerini halk ile paylaşmaya devam ediyor. Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar, kanser hastalarına müjde haberi, 2026 hazırlıkları ve dahası haberimizde...

Cumhurbaşkanı'ndan Gündem Değerlendirmeleri! 2026 Hazırlıkları Sürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da Evet Platormunun İstasyon Meydanı'nda düzenlediği toplantıya katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündem açıklamalarında referanduma 4 gün kala bu kritik açıklamada bulundu ve 'evetin önünü kesemeyeceksiniz' dedi.

''İnşallah 16 Nisan'da 'evet'in önünü kesemeyeceksiniz."

"Soruyorum, kimler 'hayır' diyor? Kandil 'hayır' diyor mu? Bölücübaşının bulunduğu İmralı 'hayır' diyor mu? Pensilvanya'daki FETÖ 'hayır' diyor mu? Batı'daki Türkiye düşmanları, bizim düşmanlarımız 'hayır' diyor mu? Terör örgütleri yataklandılar ve orada şimdi onların Türkiye düşmanlarıyla, sosyalistleriyle, komünistleriyle bir araya gelmişler ve bunlar bize karşı kampanya yürütüyorlar. İsviçre'de parlamento önünde dev bir, benim resmimim olduğu pankart, şakağıma silahı dayıyorlar, 'Erdoğan'ı öldürün' diyorlar. Bunlar zavallı, aklını kiraya vermiş olanlar. Biz kefenimizi giyerek yola çıktık, bizi ölümle yıldıramazsınız. Biz, ölüme inanmış insanlarız, kaza ve kaderin imandan olduğuna inanmış insanlarız, bizi ürkütemeyeceksiniz, bizi bölemeyeceksiniz. Bizi bu yolumuzdan alıkoyamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız. İnşallah 16 Nisan'da 'evet'in önünü kesemeyeceksiniz."

KANSER İLAÇLARINDA DEVRİM YAPILACAK

Kanser hastalarına müjde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Knaser hastalarının ilaçları ile yaşadıkları sorunlara çözüm geliyor. Erdoğan konu hakkında, ''Kanser ilaçlarıyla ilgili bir sıkıntı vardı, kanser ilaçlarının bedelini hastaların ödemesi gibi. Geçen gün Sayın Başbakan ile bunu görüştüm. O bedelleri de devletin ödemesi gerektiğini söyledim.'' ifadelerini kullandı.

Referanduma 4 gün kala Gündem gelişmeleri için takipte kalınız. Facebook etkileşim grubumuza katılmak için --->tıklayınız En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız için ----> tıklayınız android uygulamamız için lütfen buraya ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

12 Nis 2017 - 18:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler